31 Mayıs 2014 Cumartesi

Gülşence tasarımlar 10marifet VİDEOLARINDA

Yeniden Merhaba,  Gülşence tasarımlar olarak  10marifet’in sizler için hazırlamış olduğu video çekimlerine konuk oldum. Sevgili Aylin hanım bu konu ile ilgili mail atınca bayağı bir heyecanlandım. Aylin Hanım ve ekibinin sıcak karşılaması sayesinde heyecanımı biraz da olsun yenebildim (videoları izleyince çokta yenemediğimi anladım). Kendisi ve yayın ekibine Ceren Hanıma da buradan bu vesile ile tekrar çok çok teşekkür ediyorum.

26 Mayıs 2014 Pazartesi

CAM OCAĞI BAHAR ŞENLİĞİNDEN KARELER








           Bahar şenliği etkinliği çok güzel ve neşeli geçti. Katılım oranı yüksek olması bizleri de çok sevindirdi. 
           Bu şenlik yeni blog arkadaşlıklarının ve dostlukların kurulmasına da vesile oldu. Gün boyu süren cam sanatı etkinlikleri de muhteşemdi. İstanbul da ki ve yakın çevrelerdeki kişilerin burayı gidip görmelerini tavsiye ederim. Hemde çocuklarınızla gidebileceğiniz bir yer olması açısından çok güzel...
         Şenlikte tanışma fırsatım olan blog yazarı arkadaşlarımı da sizlerle paylaşayım. Hepsine burdan sevgilerimi yolluyorum.
Keçe Keçe, Çilekli MektubumEsen'ce. 10marifet ekibi ve Aylin Hanıma da sıcak ilgilerinden dolayı ayrıca çok teşekkür ederim.


13 Mayıs 2014 Salı

KEÇEDEN MATRUŞKA KİTAP AYRACI




   Bu kitap ayraclarını kızım ve kendim için tasarladım. İkimizde birer kitap kurduyuz. Yani anlayacağınız kendime anneler günü için bir hediye yaptım:)
     Biraz daha özelleştirmek için üzerine el nakışı ile “canım annem ve canım kızım” yazdım. Sert durmaları için de içine esneyebilen plastik parça yerleştirdim.
   Bunlar benim ve kızım için, biz çok mutlu olduk :) Umarım sizler de beğenirsiniz.
  Sevgilerimle...