25 Nisan 2014 Cuma

İŞTE BİZİM HİKAYEMİZ:) Keçe Anahtarlık


   
  Günaydın.....
 Bloğumun ilk yazısında bahsetmiştim. Keçe ile tanışmam ilk bu resim sayesinde olmuştu. Kızımın çizdiği bu resmi anahtarlığa çevirmeye karar verince olanlar oldu. Sonuç çok memnuniyet vericiydi.

16 Nisan 2014 Çarşamba

KEÇEDEN HOROZ DUVAR SÜSÜ




   Herkese günaydın...

   Bu sefer kendi mutfağım için yaptığım bir duvar süsünü sizlerle paylaşmak istiyorum. 
Tavuk ve horoz figürünü her zaman sevmişimdir. Nedense bana hep sıcak gelmiştir. Gerçi bunlar horoz mu tavuk mu karar veremedim:). İçlerini isteğe göre elyaf veya lavanta doldurabilirsiniz.  
  Bu sevimli tavuklardan bir düzine yapıp bayram veya diğer özel günlerde sevdiklerime hediye etmeyi düşünüyorum.

Umarım sizlerde beğenmiş sinizdir.

Küçük şeylerin büyük mutluluklar getirmesi dileği ile.

12 Nisan 2014 Cumartesi

ESPRİLİ HEDİYELER (ÇILGIN TAKI KIZLARI)











   





Bu çılgın kızı bir arkadaşımızın düğününde takısını esprili bir şekilde vermek için anahtarlık olarak dizayn etmiştim. Kendisi çok beğenmişti. Bu anahtarlığı kullandıkça bizi hatırlar inşallah.

Görenler çok beğenip birde sipariş verince bir çok çeşidini çalışmaya başladım. Diğer çılgın kızlarımı da zamanla sizinle paylaşacağım.






8 Nisan 2014 Salı

AHŞAP VE KEÇENİN BULUŞMASI

  
        Herkese günaydın...

        Bloğumda ilk olarak bu ahşap çerçeveyi paylaşmak istedim.  Sipariş üzerine keyifle çalışmıştım. Bittiğinde de sonuçtan memnundum. Umarım sizde beğenirsiniz.

   Kız çocuk odaları için isme özel fotoğraf çerçevesi olarak tasarlanmıştır. Ahşap çerçeve su bazlı akrilik boya ile boyanmış daha sonra su bazlı parlak vernikle cilalanmıştır. Çocuk odalarında kullanılacağı için sağlık açısından su bazlı boya ve vernik tercih edilmiştir.
Balerin figür, isim ve pabuçlar keçeden elyaf dolgu olarak hazırlanmıştır.


6 Nisan 2014 Pazar

T A N I Ş A L I M...

    
     Herkese Merhaba, 

     Bu yazı, kişisel bloğumun ilk yazısı...çok heyecanlıyım..

     Ne yazsam, nasıl yazsam daha iyi olur diye düşünmekten bir türlü başlayamadım. Galiba kendimi el emeği ürünlerim, boya ve fırçalarım, resimlerim, fotoğraf makinem ile daha kolay ifade edebiliyorum.
Üretmeyi çok seviyorum. Bu bazen bir resim, bir fotoğraf, bir desen bazende  çeşitli malzemelerle yapılan el emeği ürünler olabiliyor. 
     En büyük destekçim kardeşim. Tasarım ve üretimleri birlikte yapıyoruz. Bloğumuzun ismini de onun isminden yola çıkarak oluşturduk.
Evliyim ve bir erkek bir kız iki yavrum var. 
     Bu işe ilk olarak kızımın çizdiği bir resmi keçe bir anahtarlığa dönüştürerek başladım. Daha sonra keçeden yakınlarıma çeşitli hediyeler yaptım. Yaptığım hediyeler beğenilince ve siparişlerde alınca bu ürünlerimi sizlerle sunmak için böyle bir blog açmaya karar verdim. Bu arada blog tasarımı da ayrı bir zevkliymiş.
     Bloğumda Kişiye özel esprili hediyeler, özel günlerde sevdiğiniz insanların bir tebessümüne sebep olacak hediyeler, anne-bebek, düğün kına gecesi, doğum günü ve ev dekorasyon ürünleri (kapı süsü, taç, broş, magnet, anahtarlık, v.b.) ürünlerim başta olmak üzere, bazende çok beğendiğim el emeği ürünleri sergilemeyi ve birlikte yapmayı planladım.

     Öneri, istek, beğeni ve siparişleriniz için, ayrıca her türlü aklınıza takılan konuda bana yazabilirsiniz.


    Sevgilerimle...